Είδος: Ελληνική κουζίνα, Ψάρι, Μοντέρνα Μεσογειακή
Το 1972 η οικογένεια Αρματά αποφάσισε για πρώτη φορά να δώσει το πολύ φρέσκο ψάρι που ο μπάρμπα Νίκος έπιανε με τη βάρκα του, στους λίγους επισκέπτες και φίλους. Έτσι δημιουργήσαν τη μικρή αυλή του Ζόλιθρου, η οποία μερικά χρόνια αργότερα, προοριζόταν να είναι η ταβέρνα που προσελκύει όλους, στον πανέμορφο κόλπο του Μικρού Γιαλού. Τριάντα πέντε χρόνια μετά ο μπάρμπα-Νίκος συνεχίζει ακούραστα να ψήνει το φρέσκο ψάρι που ψαρεύει, η κυρία Γιαννούλα να γοητεύει με τις πιο νόστιμες τοπικές συνταγές και ο πάντα ευγενικός και χαρούμενος Βαγγέλης με τα αστεία και την προθυμία του να εξυπηρετήσει με ένα μοναδικό τρόπο για να απολαύσετε τις επιλογές σας!
Καθημερινά: 12:30 – 23:00