Είδος: Ελληνική κουζίνα
Η οικογενειακή ταβέρνα «Ελένη» δημιουργήθηκε το 2008 και γρήγορα απέκτησε πιστούς πελάτες, τόσο Λευκαδίτες, όσο και επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι αναζητούσαν αγνές παραδοσιακές γεύσεις μαγειρεμένες με τις αυθεντικές συνταγές τους.
Στην Πλατεία της Καρυάς τους θερινούς μήνες και στον ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο τους το χειμώνα, μπορείτε να απολαύσετε πιάτα ημέρας μαγειρεμένα με μεράκι και έμφαση στην ποιότητα.
Η παραδοσιακή καρσάνικη ριγανάδα και ο τοπικός μπακαλιάρος bianco είναι δύο μόνο από τις πιο γευστικές συνταγές της λευκαδίτικης μαγειρικής τέχνης, που θα βρείτε στο μενού.
Το ριγανάτο κατσικάκι και τα σουντζουκάκια, συνταγές που συναντώνται στο ευρύτερο ελλαδικό χώρο, έρχονται να συμπληρώσουν τη γευστική ποικιλία, που προσφέρει η «Ελένη», μαγειρεμένες πάντοτε με βάση τις τοπικές λευκαδίτικες παραλλαγές τους.
Τα πιάτα πλαισιώνουν κρασιά και άλλα οινοπνευματώδη από την τοπική λευκαδίτικη παραγωγή, έτσι ώστε να γευτείτε πλήρως τις χάρες της λευκαδίτικης κουζίνας.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με το ξηρό & δροσερό καλοκαιρινό κλίμα της Καρυάς μπορούν να σας υποσχεθούν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης, ηρεμίας και γευστικής απόλαυσης.