Είδος: Ελληνική κουζίνα
Βρεθήκαμε στο Δίλοφο, ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα Ζαγοροχώρια και γευθήκαμε τις τοπικές συνταγές φτιαγμένες με διαλεχτά ντόπια προϊόντα σε ένα περιβάλλον που ανοίγει την όρεξη. Πίτες με χειροποίητο φύλλο, φρεσκοζυμωμένο ψωμί, εξαιρετικά κρέατα, σαλάτες εποχής και σπεσιαλιτέ τα ρεβίθια στο φούρνο με μελιτζάνες! Ο Τάκης σαν καλός οικοδεσπότης, θα σας υποδεχτεί στον ζεστό χώρο με το τζάκι και την υπέροχη θέα πάνω από το χωριό και θα σας προτείνει ευχαρίστως τους συνδυασμούς γεύσεων για να γνωρίσετε την γαστρονομία της Ηπείρου.