Είδος: Ελληνική κουζίνα
Το ελληνικό εστιατόριο «Πανελλήνιον», με παράδοση και μεράκι χρόνων, στεγάζεται σε ένα κτίριο 60 ετών, φτιαγμένο από ξύλο και πέτρα, με καθαρά παραδοσιακή διακόσμηση από σκεύη και εργαλεία της προπολεμικής αλλά και μεταπολεμικής Ελλάδας. Τα φαγητά του σπιτικά, από τα χέρια της κυρίας Σούλας που με αγάπη και εμπειρία, μαγειρεύει εδώ και χρόνια. Δοκιμάστε το χειμώνα κοτόσουπα και βραστό μοσχάρι ενώ το καλοκαίρι επιλέξτε ένα παραδοσιακό μαγειρευτό, όπως τα σουτζουκάκια και το μπριάμ. Σταθερή αξία είναι η ψητή φέτα (μπουγιουρντί) που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι όλα τοπικά, κατευθείαν από τη φύση, αγνά και φρέσκα με κυρίαρχα τα κρέατα και τα τυριά, για τα οποία άλλωστε φημίζεται και ο νομός Τρικάλων. Το «Πανελλήνιον» έχει τιμηθεί με το βραβείο Ελληνικής κουζίνας και χρησιμοποιεί σε όλα του τα πιάτα το σήμα κατατεθέν της Ελληνικής κουζίνας, το ελαιόλαδο. Φιλική ατμόσφαιρα και νόστιμα φαγητά σε ένα εστιατόριο που εμπιστεύονται εδώ και χρόνια πολλοί πελάτες, στην Πλατεία Δημαρχείου της Καλαμπάκας.