Είδος: Ελληνική κουζίνα
Αυτή είναι η ιστορία του... ΝΟΣΤΟΣ ή η επιστροφή του ξενιτεμένου στην πατρίδα ύστερα από μακροχρόνια απουσία. Όπως ο Οδυσσέας ονειρευόταν το ταξίδι της επιστροφής στην Ιθάκη του, έτσι και ο Παναγιώτης Ψάρρος ονειρευόταν μια επιστροφή στην εξυπηρέτηση και ειδικότερα στον τομέα του φαγητού, το νόστιμον ημάρ.
Μετά από μακροχρόνια απουσία, αφού η οικογένεια δραστηριοποιούνταν στον κλάδο της εστίασης από τα χρόνια των παππούδων της, μόλις το 2015 επέστρεψε σε ένα νέο χώρο στην περιοχή των Κιονίων, μόλις 3 χλμ από τη Χώρα. Καταβάλλοντας αγάπη και μεράκι, δημιουργήθηκε ένα εστιατόριο μπροστά στη θάλασσα, με σκοπό να συνεχίσει την παράδοση των προηγούμενων γενιών.
Τηρώντας τις παλιές κλασικές συνταγές και προσθέτοντας κάποιες νέες ιδέες, ο μάγειρας (Νίκος) ετοιμάζει καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν… μανούλα! Παραδοσιακά φαγητά, μαγειρευτά αλλά όχι μόνο, «ανεβαίνουν επίπεδο» χάρη στις αγνές και φρέσκες πρώτες ύλες που προέρχονται κατά κύριο λόγο από την Τήνο. Λιαστές ντομάτες, τυράκι Τήνου, κάπαρη, κρίταμο, σίσυρα κ.ά είναι μερικοί μόνο από τους πρωταγωνιστές των πιάτων.
Το Νόστος, ένας σταθμός-απόλαυση για όσους αναζητούν το καλό, σπιτικό φαγητό, διατίθεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις.